Waarom ook niet?

zondag 21 januari 2018

Nieuwe dingen verzinnen en proberen vind ik heel leuk. Dus uitzoeken hoe het maken van een blog werkt is echt iets voor mij. Ook bedenken hoe het er mooi uit kan zien en wat de mogelijkheden allemaal zijn past helemaal in mijn straatje. Een stukje schrijven kost al wat meer moeite en als ik dan bedenk dat je toch heel regelmatig wat nieuws op zo’n blog moet plaatsen, dan vraag ik me toch een beetje af of dit wel wat wordt. Maar wie niets probeert, komt er ook niet achter of er geen leuke dingen gemist worden. Dus ik ga het maar proberen, maar het zal een heel onregelmatig verschijnend blog worden.  

Over de inhoud ben ik het ook nog niet helemaal met mezelf eens. Ook dat zal de tijd leren. Het zal voornamelijk over het leven in en rond onze molen gaan, maar of daar voldoende over te schrijven valt zullen we gaan zien.
In ieder geval hoop ik dat het zowel voor mezelf als voor een potentiële lezer een positieve ervaring gaat worden!